< zpět na novinky

Barrel Ageing

akce

Máme zde další raritu, kterou vytvořil tým sládka a pivního guru Martina Palouše.
Barrel Ageing!
Dozrávání našich piv v dřevěných sudech po víně, whisky a dalších dobrůtkách.
Jeho zajímavostí je ať už stout nebo naše imperiální IPA, která 3 měsíce zrála v sudech na jednotlivých destilátech.
Komplexnost je v základu po klasické IPA a pokračuje lehce linkou dubového dřeva se změnou charakteru chuti piva díky danému destilátu.
Pestrost chutí, kterou v jednom doušku piva zažijete, je neuvěřitelná a určitě si jí oblíbíte.
Udělali jsme pro vás 6 druhů... Nejdříve jsme zkusili na našem 16°Blackout použít absinth.
Dále jsme na 18°Zkrat použili následovné destiláty: Metaxa, Black Morgan, Jack Daniels, Jim Beam a červené Portské.
A jaký je výsledek?
Báječný a překvapující, přijďte ochutnat.
Pouze limitovaná edice v 0,33l lahvích. Další várka až příští rok!